Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorДядюк, М. А.-
dc.contributor.authorЧеканов, М. А.-
dc.date.accessioned2022-08-21T14:06:00Z-
dc.date.available2022-08-21T14:06:00Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Дядюк М. А., Чеканов М. А. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 194-200.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319-
dc.description.abstractОбґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність його застосування.uk_UA
dc.description.abstractThe technique of an estimation of economic efficiency of application of the device for softening meat by means of ultrasound and realization of the calculations necessary for decision-making on expediency of his application is proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectтендеризація м'яса за допомогою ультразвукуuk_UA
dc.subjectм'ясопереробне виробництвоuk_UA
dc.titleЕкономічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництвіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_30.pdf176.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.