Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Дядюк, М. А. | - |
dc.contributor.author | Чеканов, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-21T14:06:00Z | - |
dc.date.available | 2022-08-21T14:06:00Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Дядюк М. А., Чеканов М. А. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 194-200. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5319 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано методику оцінки економічної ефективності застосування апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку та здійснення розрахунків, необхідних для прийняття рішення про доцільність його застосування. | uk_UA |
dc.description.abstract | The technique of an estimation of economic efficiency of application of the device for softening meat by means of ultrasound and realization of the calculations necessary for decision-making on expediency of his application is proved. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | тендеризація м'яса за допомогою ультразвуку | uk_UA |
dc.subject | м'ясопереробне виробництво | uk_UA |
dc.title | Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_30.pdf | 176.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.