Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296
Название: Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів
Авторы: Афукова, Н. О.
Рудь, О. С.
Ключевые слова: м’ясні напівфабрикати;асортимент;технічне оснащення виробництва
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Афукова Н. О., Рудь О. С. Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 177-182.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано організацію та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент та додатково залучити потенційних споживачів.
Proposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_27.pdf163.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.