Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфукова, Н. О.-
dc.contributor.authorРудь, О. С.-
dc.date.accessioned2022-08-20T19:28:23Z-
dc.date.available2022-08-20T19:28:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationАфукова Н. О., Рудь О. С. Організація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 177-182.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5296-
dc.description.abstractЗапропоновано організацію та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатів, що дозволяє підвищити якість, розширити асортимент та додатково залучити потенційних споживачів.uk_UA
dc.description.abstractProposed for the organization and equipment manufacturing meat products that will improve quality, expand the range and increase awareness of potential consumers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectтехнічне оснащення виробництваuk_UA
dc.titleОрганізація та технічне оснащення виробництва м’ясних напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_27.pdf163.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.