Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293
Назва: | ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини |
Автори: | Кіптела, Л. В. Плевако, В. П. Костенко, С. М. Постольнік, Д. В. Загорулько, А. М. |
Ключові слова: | ІЧ-сушіння;дикоросла плодово-ягідна сировина |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кіптела Л. В., Плевако В. П., Костенко С. М., Постольнік Д. В., Загорулько А. М. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 160-163. |
Короткий огляд (реферат): | Подано результати дослідження процесу ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини та визначено раціональні параметри та чинники, які суттєво впливають на якість отриманих продуктів. Presents the results of research of IR – drying of wild fruits and berries and set reasonable parameters and factors that significantly affect the quality of the products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_24.pdf | 187.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.