Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКіптела, Л. В.-
dc.contributor.authorПлевако, В. П.-
dc.contributor.authorКостенко, С. М.-
dc.contributor.authorПостольнік, Д. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.date.accessioned2022-08-20T19:06:43Z-
dc.date.available2022-08-20T19:06:43Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКіптела Л. В., Плевако В. П., Костенко С. М., Постольнік Д. В., Загорулько А. М. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 160-163.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293-
dc.description.abstractПодано результати дослідження процесу ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини та визначено раціональні параметри та чинники, які суттєво впливають на якість отриманих продуктів.uk_UA
dc.description.abstractPresents the results of research of IR – drying of wild fruits and berries and set reasonable parameters and factors that significantly affect the quality of the products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectІЧ-сушінняuk_UA
dc.subjectдикоросла плодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.titleІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_24.pdf187.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.