Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіптела, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Плевако, В. П. | - |
dc.contributor.author | Костенко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Постольнік, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-20T19:06:43Z | - |
dc.date.available | 2022-08-20T19:06:43Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Кіптела Л. В., Плевако В. П., Костенко С. М., Постольнік Д. В., Загорулько А. М. ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 160-163. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5293 | - |
dc.description.abstract | Подано результати дослідження процесу ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини та визначено раціональні параметри та чинники, які суттєво впливають на якість отриманих продуктів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Presents the results of research of IR – drying of wild fruits and berries and set reasonable parameters and factors that significantly affect the quality of the products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ІЧ-сушіння | uk_UA |
dc.subject | дикоросла плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.title | ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_24.pdf | 187.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.