Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5290
Название: Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння
Авторы: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Пак, А. В.
Жеребкін, М. В.
Ключевые слова: ЗТП-сушіння;каші;обладнання
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 138-145.
Краткий осмотр (реферат): На основі технологічної схеми виробництва варено-сушених круп і бобових розроблено технологію виробництва швидковідновлюваних каш. Розроблено установку для гідротермічної обробки круп із використанням принципів ЗТП-сушіння.
The process flowsheet of production of quick-cooking kasha are developed based on process flowsheet of production of boiled and dried grains and fabaceous. Equipment for hydrothermal processing of grains with application of principles of mixed heat transfer drying was developed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5290
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_21.pdf213.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.