Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5290
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorПак, А. О.-
dc.contributor.authorПак, А. В.-
dc.contributor.authorЖеребкін, М. В.-
dc.date.accessioned2022-08-20T18:32:33Z-
dc.date.available2022-08-20T18:32:33Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Пак А. О., Пак А. В., Жеребкін М. В. Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 138-145.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5290-
dc.description.abstractНа основі технологічної схеми виробництва варено-сушених круп і бобових розроблено технологію виробництва швидковідновлюваних каш. Розроблено установку для гідротермічної обробки круп із використанням принципів ЗТП-сушіння.uk_UA
dc.description.abstractThe process flowsheet of production of quick-cooking kasha are developed based on process flowsheet of production of boiled and dried grains and fabaceous. Equipment for hydrothermal processing of grains with application of principles of mixed heat transfer drying was developed.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectЗТП-сушінняuk_UA
dc.subjectкашіuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.titleТехнологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_21.pdf213.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.