Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729
Title: | Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження |
Authors: | Снєжкін, Ю. Ф. Шапар, Р. О. Гусарова, О. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Снєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О., Гусарова О. В. Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 55-56 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-56-57.pdf | 148.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.