Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Снєжкін, Ю. Ф. | - |
dc.contributor.author | Шапар, Р. О. | - |
dc.contributor.author | Гусарова, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-12T12:27:17Z | - |
dc.date.available | 2024-05-12T12:27:17Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Снєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О., Гусарова О. В. Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 55-56 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-481-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-56-57.pdf | 148.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.