Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСнєжкін, Ю. Ф.-
dc.contributor.authorШапар, Р. О.-
dc.contributor.authorГусарова, О. В.-
dc.date.accessioned2024-05-12T12:27:17Z-
dc.date.available2024-05-12T12:27:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСнєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О., Гусарова О. В. Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 55-56uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФормування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походженняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-56-57.pdf148.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.