Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729
Назва: Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження
Автори: Снєжкін, Ю. Ф.
Шапар, Р. О.
Гусарова, О. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Снєжкін Ю. Ф., Шапар Р. О., Гусарова О. В. Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походження. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 55-56
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52729
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-56-57.pdf148.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.