Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708
Назва: Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів
Автори: Ляшенко, Б. В.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Ібаєв, Е. Б.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Ібаєв Е. Б. Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 13-14
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-14-15.pdf146.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.