Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52708
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляшенко, Б. В. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Ібаєв, Е. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-12T11:47:30Z | - |
dc.date.available | 2024-05-12T11:47:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Ібаєв Е. Б. Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 13-14 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-481-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-14-15.pdf | 146.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.