Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708
Название: Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів
Авторы: Ляшенко, Б. В.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, А. М.
Ібаєв, Е. Б.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ляшенко Б. В., Загорулько О. Є., Загорулько А. М., Ібаєв Е. Б. Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 13-14
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52708
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-14-15.pdf146.12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.