Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
Назва: Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням
Автори: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Журавльов, С. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Журавльов С. В. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 5-6
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-6-7.pdf147.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.