Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.date.accessioned2024-05-12T11:38:00Z-
dc.date.available2024-05-12T11:38:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Журавльов С. В. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 5-6uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушіннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-6-7.pdf147.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.