Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Журавльов, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-12T11:38:00Z | - |
dc.date.available | 2024-05-12T11:38:00Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Журавльов С. В. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 5-6 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-481-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-6-7.pdf | 147.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.