Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.date.accessioned2024-05-12T11:38:00Z-
dc.date.available2024-05-12T11:38:00Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГорєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Журавльов С. В. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 5-6uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушіннямuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-6-7.pdf147.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.