Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
Название: | Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням |
Авторы: | Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. Журавльов, С. В. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Журавльов С. В. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 5-6 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-6-7.pdf | 147.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.