Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
Название: Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням
Авторы: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Журавльов, С. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Журавльов С. В. Перспективи розробки апаратурного оформлення процесів обробки шлунка яловичого перед сушінням. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 5-6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52704
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-6-7.pdf147.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.