Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52702
Назва: Харчові технології: метод. вказівки, спец. 181 "Харчові технології"
Автори: Гринченко, Наталя Геннадіївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Харчові технології: метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профксійної програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. 22 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_KP_Kharchovi tekhnolohiyi_2023.pdf1.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.