Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Наталя Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-11T14:28:59Z | - |
dc.date.available | 2024-05-11T14:28:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Харчові технології: метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профксійної програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. 22 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Харчові технології: метод. вказівки, спец. 181 "Харчові технології" | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_Kharchovi tekhnolohiyi_2023.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.