Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, Наталя Геннадіївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-11T14:28:59Z-
dc.date.available2024-05-11T14:28:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationХарчові технології: метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профксійної програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleХарчові технології: метод. вказівки, спец. 181 "Харчові технології"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KP_Kharchovi tekhnolohiyi_2023.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.