Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52701
Назва: | Навчальна практика: програма та метод вказівки, спец. 181 Харчові технології |
Автори: | Онищенко, В`ячеслав Миколайович Большакова, Вікторія Анатоліївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Навчальна практика: програма та метод. вказівки для студ. РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми "Технології харчових виробництв"; уклад.: В. М. Онищенко, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2024. 19 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52701 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_NP_2_24.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.