Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52701
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОнищенко, В`ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorБольшакова, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-05-11T14:21:57Z-
dc.date.available2024-05-11T14:21:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНавчальна практика: програма та метод. вказівки для студ. РВО бакалавр спец. 181 Харчові технології освітньо-професійної програми "Технології харчових виробництв"; уклад.: В. М. Онищенко, В. А. Большакова, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2024. 19 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52701-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНавчальна практика: програма та метод вказівки, спец. 181 Харчові технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_NP_2_24.pdf1.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.