Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52700
Назва: Основи освітології: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
Автори: Пономарьова, Марина Сергіївна
Новікова, Вікторія Євгенівна
Золотарьова, Світлана Анатоліївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Основи освітології: метод. вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); упоряд.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 36 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни: розкрити сферу освіти як цілісний суспільний феномен, що сприяє духовному, культурному, соціально економічному і науково-технологічному функціонуванню, відтворенню і розвитку суспільства; формування наукового світогляду та методологічної культури щодо цілісного сприйняття сфери освіти; розвиток інтелекту, творчих якостей, здатності до науково-дослідницької та інноваційної діяльності в сфері освіти
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52700
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Osnovy osvitolohiyi_015_24.pdf773.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.