Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПономарьова, Марина Сергіївна-
dc.contributor.authorНовікова, Вікторія Євгенівна-
dc.contributor.authorЗолотарьова, Світлана Анатоліївна-
dc.date.accessioned2024-05-11T14:14:05Z-
dc.date.available2024-05-11T14:14:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОснови освітології: метод. вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); упоряд.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 36 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52700-
dc.description.abstractМета дисципліни: розкрити сферу освіти як цілісний суспільний феномен, що сприяє духовному, культурному, соціально економічному і науково-технологічному функціонуванню, відтворенню і розвитку суспільства; формування наукового світогляду та методологічної культури щодо цілісного сприйняття сфери освіти; розвиток інтелекту, творчих якостей, здатності до науково-дослідницької та інноваційної діяльності в сфері освітиuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОснови освітології: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Osnovy osvitolohiyi_015_24.pdf773.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.