Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52700
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономарьова, Марина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Новікова, Вікторія Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Золотарьова, Світлана Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-11T14:14:05Z | - |
dc.date.available | 2024-05-11T14:14:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Основи освітології: метод. вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); упоряд.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 36 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52700 | - |
dc.description.abstract | Мета дисципліни: розкрити сферу освіти як цілісний суспільний феномен, що сприяє духовному, культурному, соціально економічному і науково-технологічному функціонуванню, відтворенню і розвитку суспільства; формування наукового світогляду та методологічної культури щодо цілісного сприйняття сфери освіти; розвиток інтелекту, творчих якостей, здатності до науково-дослідницької та інноваційної діяльності в сфері освіти | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Основи освітології: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Osnovy osvitolohiyi_015_24.pdf | 773.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.