Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52700
Название: | Основи освітології: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) |
Авторы: | Пономарьова, Марина Сергіївна Новікова, Вікторія Євгенівна Золотарьова, Світлана Анатоліївна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Основи освітології: метод. вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); упоряд.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 36 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета дисципліни: розкрити сферу освіти як цілісний суспільний феномен, що сприяє духовному, культурному, соціально економічному і науково-технологічному функціонуванню, відтворенню і розвитку суспільства; формування наукового світогляду та методологічної культури щодо цілісного сприйняття сфери освіти; розвиток інтелекту, творчих якостей, здатності до науково-дослідницької та інноваційної діяльності в сфері освіти |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52700 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Osnovy osvitolohiyi_015_24.pdf | 773.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.