Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52700
Title: Основи освітології: метод. вказівки, спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
Authors: Пономарьова, Марина Сергіївна
Новікова, Вікторія Євгенівна
Золотарьова, Світлана Анатоліївна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Основи освітології: метод. вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології); упоряд.: М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 36 с.
Abstract: Мета дисципліни: розкрити сферу освіти як цілісний суспільний феномен, що сприяє духовному, культурному, соціально економічному і науково-технологічному функціонуванню, відтворенню і розвитку суспільства; формування наукового світогляду та методологічної культури щодо цілісного сприйняття сфери освіти; розвиток інтелекту, творчих якостей, здатності до науково-дослідницької та інноваційної діяльності в сфері освіти
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52700
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Osnovy osvitolohiyi_015_24.pdf773.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.