Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259
Название: Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів
Авторы: Черевко, О. І.
Маяк, О. А.
Гарбузова, О. С.
Ключевые слова: м’ясні вироби;екструзія;реструктурування;м’ясні продукти
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевко О. І., Маяк О. А., Гарбузова О. С. Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 128-133.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання процесу екструзії для виробництва м’ясних виробів. Запропоновано використання додаткових компонентів та зміну параметрів м’яса в каналі екструдера.
In this article the possibility of using an extrusion process for the production of meat products. The use of additional components and changing the meat to feed the extruder.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (14)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_2_19.pdf163.77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.