Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМаяк, О. А.-
dc.contributor.authorГарбузова, О. С.-
dc.date.accessioned2022-08-19T19:11:38Z-
dc.date.available2022-08-19T19:11:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Маяк О. А., Гарбузова О. С. Екструзія як процес реструктурування м'ясних продуктів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 128-133.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5259-
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання процесу екструзії для виробництва м’ясних виробів. Запропоновано використання додаткових компонентів та зміну параметрів м’яса в каналі екструдера.uk_UA
dc.description.abstractIn this article the possibility of using an extrusion process for the production of meat products. The use of additional components and changing the meat to feed the extruder.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectм’ясні виробиuk_UA
dc.subjectекструзіяuk_UA
dc.subjectреструктуруванняuk_UA
dc.subjectм’ясні продуктиuk_UA
dc.titleЕкструзія як процес реструктурування м'ясних продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_19.pdf163.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.