Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555
Назва: Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР
Автори: Баган, Д. О.
Хлопова, А. С.
Науковий керівник : Торяник, Д. О.
Дьяков, О. Г.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Баган Д. О., Хлопова А. С. Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Торяник Д. О., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555
Розташовується у зібраннях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_138.pdf115.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.