Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52555
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Торяник, Д. О. | - |
dc.contributor.advisor | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Баган, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Хлопова, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-09T10:11:10Z | - |
dc.date.available | 2024-05-09T10:11:10Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Баган Д. О., Хлопова А. С. Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Торяник Д. О., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 138. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_138.pdf | 115.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.