Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТоряник, Д. О.-
dc.contributor.advisorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorБаган, Д. О.-
dc.contributor.authorХлопова, А. С.-
dc.date.accessioned2024-05-09T10:11:10Z-
dc.date.available2024-05-09T10:11:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБаган Д. О., Хлопова А. С. Особливості дослідження харчових продуктів методом ЯМР. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Торяник Д. О., Дьяков О. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 138.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52555-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості дослідження харчових продуктів методом ЯМРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_138.pdf115.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.