Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5254
Title: | Інформаційна технологія впливу на харчові продукти |
Authors: | Сокур, С. Л. М’ячиков, О. В. |
Keywords: | вплив інформації;харчові продукти;функціональні якості |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Сокур С. Л., М’ячиков О. В. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 108-114. |
Abstract: | Розглянуто цілеспрямований вплив інформації на харчові продукти з
метою розширення їхніх функціональних якостей. The purposeful influence of information on the food products aiming the expanding of their functional properties. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5254 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_16.pdf | 252.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.