Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5254
Title: Інформаційна технологія впливу на харчові продукти
Authors: Сокур, С. Л.
М’ячиков, О. В.
Keywords: вплив інформації;харчові продукти;функціональні якості
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сокур С. Л., М’ячиков О. В. Інформаційна технологія впливу на харчові продукти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 108-114.
Abstract: Розглянуто цілеспрямований вплив інформації на харчові продукти з метою розширення їхніх функціональних якостей.
The purposeful influence of information on the food products aiming the expanding of their functional properties.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5254
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_16.pdf252.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.