Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5231
Назва: Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Коробець, Н. В.
Козюрін, Д. М.
Ключові слова: БАР;петрушка;кріп;нанотехнології порошкоподібних наноструктурованих добавок
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Коробець Н. В., Козюрін Д. М. Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 44-52.
Короткий огляд (реферат): Науково обґрунтовано та розроблено нанотехнології порошкоподібних наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів з використанням процесів механодеструкції та механоактивації, які дозволяють перевести БАР із зв’язаного стану з біополімерами у вільний (на 30…40%) та викликають руйнування біополімерів до їх складових (амінокислот, моноцукрів, галактуронової кислоти та ін.).
Scientifically motivated and is designed nanotechology powdery nanostructure additives from chlorophyll-containing vegetables with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii, which allow to translate BAS from the coupled state with biopolimers in free (30…40%) and cause the damage of biopolimers to their constituents (aminoacid, monosaccharum, galacturonic acid and other).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5231
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_8.pdf274.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.