Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorКоробець, Н. В.-
dc.contributor.authorКозюрін, Д. М.-
dc.date.accessioned2022-08-19T14:48:34Z-
dc.date.available2022-08-19T14:48:34Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Коробець Н. В., Козюрін Д. М. Розробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактивації. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 44-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5231-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано та розроблено нанотехнології порошкоподібних наноструктурованих добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу і каротиноїдів з використанням процесів механодеструкції та механоактивації, які дозволяють перевести БАР із зв’язаного стану з біополімерами у вільний (на 30…40%) та викликають руйнування біополімерів до їх складових (амінокислот, моноцукрів, галактуронової кислоти та ін.).uk_UA
dc.description.abstractScientifically motivated and is designed nanotechology powdery nanostructure additives from chlorophyll-containing vegetables with record contents of the chlorophyll and carotin with use the processes mehanodestructure and mehanoaktivacii, which allow to translate BAS from the coupled state with biopolimers in free (30…40%) and cause the damage of biopolimers to their constituents (aminoacid, monosaccharum, galacturonic acid and other).uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectпетрушкаuk_UA
dc.subjectкріпuk_UA
dc.subjectнанотехнології порошкоподібних наноструктурованих добавокuk_UA
dc.titleРозробка технології наноструктурованих хлорофіловмісних добавок із зелені петрушки та кропу з використанням механодеструкції та механоактиваціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_8.pdf274.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.