Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5229
Назва: | Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Берестова, А. А. Максимова, Н. П. Юрченко, І. С. |
Ключові слова: | морозиво;оздоровче харчування;наноструктуроване пюре з плодоовочевої сировини;молочна сироватка |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Юрченко І. С. Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 36-44. |
Короткий огляд (реферат): | Науково обґрунтовано та розроблено нові види морозива для
оздоровчого харчування, збагаченого наноструктурованим пюре з плодо овочевої сировини (яблук, апельсинів і лимонів з цедрою та гарбузів), та з
використанням молочної сироватки. Підібрано рецептурний склад, розроблено
технологію, досліджено вміст БАР, амінокислотний склад, зміну різних
функціональних груп у нових видах оздоровчого морозива за умов збагачення
рослинними добавками та утворення водневих зв’язків у замороженій
молочно-рослинній структурі морозива порівняно з аналогами. Scientifically sound and developed new kinds of ice cream with using milk whey enriched nano-structured fruit and vegetable purée (apples, pumpkin, oranges and lemons with rind) for health food. Picked up the prescription of the technology, has been studied the content of biological active substances, the amino acid composition, changes in various functional groups into new types of health improving ice cream by the enrichment plant additives and the formation of hydrogen bond in frozen milk and vegetables structure of ice cream in comparison with analogues. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5229 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (14) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_7.pdf | 329.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.