Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5229
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.author | Погарська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Берестова, А. А. | - |
dc.contributor.author | Максимова, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Юрченко, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T14:27:20Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T14:27:20Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Юрченко І. С. Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 36-44. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5229 | - |
dc.description.abstract | Науково обґрунтовано та розроблено нові види морозива для оздоровчого харчування, збагаченого наноструктурованим пюре з плодо овочевої сировини (яблук, апельсинів і лимонів з цедрою та гарбузів), та з використанням молочної сироватки. Підібрано рецептурний склад, розроблено технологію, досліджено вміст БАР, амінокислотний склад, зміну різних функціональних груп у нових видах оздоровчого морозива за умов збагачення рослинними добавками та утворення водневих зв’язків у замороженій молочно-рослинній структурі морозива порівняно з аналогами. | uk_UA |
dc.description.abstract | Scientifically sound and developed new kinds of ice cream with using milk whey enriched nano-structured fruit and vegetable purée (apples, pumpkin, oranges and lemons with rind) for health food. Picked up the prescription of the technology, has been studied the content of biological active substances, the amino acid composition, changes in various functional groups into new types of health improving ice cream by the enrichment plant additives and the formation of hydrogen bond in frozen milk and vegetables structure of ice cream in comparison with analogues. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
dc.subject | наноструктуроване пюре з плодоовочевої сировини | uk_UA |
dc.subject | молочна сироватка | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_7.pdf | 329.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.