Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5229
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorБерестова, А. А.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorЮрченко, І. С.-
dc.date.accessioned2022-08-19T14:27:20Z-
dc.date.available2022-08-19T14:27:20Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Берестова А. А., Максимова Н. П., Юрченко І. С. Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 36-44.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5229-
dc.description.abstractНауково обґрунтовано та розроблено нові види морозива для оздоровчого харчування, збагаченого наноструктурованим пюре з плодо овочевої сировини (яблук, апельсинів і лимонів з цедрою та гарбузів), та з використанням молочної сироватки. Підібрано рецептурний склад, розроблено технологію, досліджено вміст БАР, амінокислотний склад, зміну різних функціональних груп у нових видах оздоровчого морозива за умов збагачення рослинними добавками та утворення водневих зв’язків у замороженій молочно-рослинній структурі морозива порівняно з аналогами.uk_UA
dc.description.abstractScientifically sound and developed new kinds of ice cream with using milk whey enriched nano-structured fruit and vegetable purée (apples, pumpkin, oranges and lemons with rind) for health food. Picked up the prescription of the technology, has been studied the content of biological active substances, the amino acid composition, changes in various functional groups into new types of health improving ice cream by the enrichment plant additives and the formation of hydrogen bond in frozen milk and vegetables structure of ice cream in comparison with analogues.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectоздоровче харчуванняuk_UA
dc.subjectнаноструктуроване пюре з плодоовочевої сировиниuk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.titleІнноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_7.pdf329.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.