Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250
Назва: | Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів |
Автори: | Головко, Т. М. Применко, В. Г. Геліх, А. О. Головко, М. П. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О., Головко М. П. Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 46. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250 |
Розташовується у зібраннях: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_46.pdf | 86.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.