Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250
Название: Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів
Авторы: Головко, Т. М.
Применко, В. Г.
Геліх, А. О.
Головко, М. П.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О., Головко М. П. Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 46.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250
Располагается в коллекциях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_46.pdf86.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.