Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorПрименко, В. Г.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.date.accessioned2024-05-07T05:37:07Z-
dc.date.available2024-05-07T05:37:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Применко В. Г., Геліх А. О., Головко М. П. Обґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктів. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 46.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52250-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування напрямків використання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) у технологіях харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_46.pdf86.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.