Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724
Название: Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів
Авторы: Серік, М. Л.
Шурдук, І. В.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 197-198.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_197-198.pdf215.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.