Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724
Title: | Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів |
Authors: | Серік, М. Л. Шурдук, І. В. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 197-198. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_197-198.pdf | 215.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.