Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorШурдук, І. В.-
dc.date.accessioned2024-04-29T09:37:51Z-
dc.date.available2024-04-29T09:37:51Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСерік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 197-198.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51724-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування доцільності використання напівфабрикату білково-мінерального в складі м’ясних емульсійних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_197-198.pdf215.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.