Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51723
Назва: Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозки
Автори: Погребняк, А. В.
Пономаренко, Э. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погребняк А. В., Пономаренко Э. В. Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозки. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 195-196.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51723
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_195-196.pdf215.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.