Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51723
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогребняк, А. В.-
dc.contributor.authorПономаренко, Э. В.-
dc.date.accessioned2024-04-29T09:36:29Z-
dc.date.available2024-04-29T09:36:29Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПогребняк А. В., Пономаренко Э. В. Применение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозки. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 195-196.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51723-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПрименение трехкомпонентной струи для разрезания мяса глубокой заморозкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_195-196.pdf215.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.