Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51720
Назва: Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури
Автори: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Упатова, О. І.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 189-190.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51720
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_189-190.pdf239.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.