Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51720
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.date.accessioned2024-04-29T09:31:46Z-
dc.date.available2024-04-29T09:31:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 189-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51720-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПоліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структуриuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_189-190.pdf239.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.