Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51720
Название: Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури
Авторы: Мурликіна, Н. В.
Янчева, М. О.
Упатова, О. І.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мурликіна Н. В., Янчева М. О., Упатова О. І. Поліпшення функціональних властивостей емульгаторів м’ясних виробів емульсійної структури. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 189-190.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51720
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_189-190.pdf239.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.