Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5171
Назва: Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України
Автори: Кухтіна, Н. М.
Янушкевич, Д. А.
Ключові слова: харчові продукти;система технічних регламентів
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Кухтіна Н. М., Янушкевич Д. А. Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 547-554.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання щодо розробки та впровадження в Україні сучасних технічних регламентів на харчові продукти відповідно до вимог ЄС та СОТ.
In this thesis issues are examined, connected to development and implementation of modern technical regulations for food products in Ukraine with accordance to EU and WTO requirements.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5171
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_87.pdf185.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.