Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5171
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКухтіна, Н. М.-
dc.contributor.authorЯнушкевич, Д. А.-
dc.date.accessioned2022-08-18T18:30:00Z-
dc.date.available2022-08-18T18:30:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКухтіна Н. М., Янушкевич Д. А. Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 547-554.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5171-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо розробки та впровадження в Україні сучасних технічних регламентів на харчові продукти відповідно до вимог ЄС та СОТ.uk_UA
dc.description.abstractIn this thesis issues are examined, connected to development and implementation of modern technical regulations for food products in Ukraine with accordance to EU and WTO requirements.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectсистема технічних регламентівuk_UA
dc.titleСистема технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_87.pdf185.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.