Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5171
Название: Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України
Авторы: Кухтіна, Н. М.
Янушкевич, Д. А.
Ключевые слова: харчові продукти;система технічних регламентів
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Кухтіна Н. М., Янушкевич Д. А. Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 547-554.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання щодо розробки та впровадження в Україні сучасних технічних регламентів на харчові продукти відповідно до вимог ЄС та СОТ.
In this thesis issues are examined, connected to development and implementation of modern technical regulations for food products in Ukraine with accordance to EU and WTO requirements.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5171
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_87.pdf185.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.