Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51707
Назва: Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-області
Автори: Шпирко, Т. В.
Капрельянц, Л. В.
Труфкаті, Л. В.
Лапіна, О. Ф.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шпирко Т. В., Капрельянц Л. В., Труфкаті Л. В., Лапіна О. Ф. Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-області. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 163-164.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51707
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_163-164.pdf272.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.