Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51707
Название: Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-області
Авторы: Шпирко, Т. В.
Капрельянц, Л. В.
Труфкаті, Л. В.
Лапіна, О. Ф.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шпирко Т. В., Капрельянц Л. В., Труфкаті Л. В., Лапіна О. Ф. Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-області. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 163-164.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51707
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_163-164.pdf272.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.