Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШпирко, Т. В.-
dc.contributor.authorКапрельянц, Л. В.-
dc.contributor.authorТруфкаті, Л. В.-
dc.contributor.authorЛапіна, О. Ф.-
dc.date.accessioned2024-04-29T08:31:32Z-
dc.date.available2024-04-29T08:31:32Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationШпирко Т. В., Капрельянц Л. В., Труфкаті Л. В., Лапіна О. Ф. Застосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-області. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 163-164.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51707-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗастосування спектроскопії в визначенні β-глюканів у ближній ІЧ-областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_163-164.pdf272.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.